Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Yrityksen historia Yrityksen historia

Yrityksen historia

Priotec Oy on perustettu vuonna 1990 Kannuksessa Eskolan kylässä. Silloiset yrityksen omistajat huomasivat, että 90-luvun alussa ruiskupuristettaville muovituotteille on kysyntää varsinkin Oulun seudulla. Ensimmäiset 18 vuotta Priotec Oy keskittyi palvelemaan asiakkaitaan Pohjois-Suomessa ja yritys saavutti vakaan aseman muovitoimittajana. Yritys toimi Eskolassa aina vuoteen 2008 asti, jolloin FW Capital Oy osti suurimman osan yrityksen osakekannasta ja yritys muutti Kokkolaan, Priotec Oy kuuluu FW Capital Oy konserniin.

Vuonna 2008 hankittiin Kokkolasta modernit tilat, jossa olivat aiemmin toimineet Napite Oy ja Leo Longlife Oy. Napite Oy oli 1960-luvulla varteenotettava nappien tekijä Pohjoismaissa ja siitä kehittyi myöhemmin monipuolinen liikelahjatalo, joka muun muassa valmisti tunnettuja kotimaisia Leo kuulakärkikyniä. Priotec Oy päätti jatkaa kotimaisten liikelahjojen valmistusta ja lanseerasi 2009 oman Priot tuotemerkin. Meidän valmistamamme tuotteet ovat avaamisen välineet, erilaiset keittiövälineet ja liikelahjat ja valikoimamme löytyvät kauppaketjuista sekä alan erikoisliikkeistä.

Teknisesti taitava ja koko tuotantoprosessin hallitseva Priotec Oy on kasvuhakuinen yritys, jonka liikevaihdosta suurin osa koostuu teknisen muovin tuotteista. Nokia Siemens Networksin kanssa solmittu yhteistyösopimus vuonna 2009 on avannut ovia vientiin, mutta yritys panostaa vahvasti myös kotimaan teknisen muovin markkinoihin. Priotec Oy sai vuonna 2009 oikeuden käyttää avainlippu tunnusta ja yrityksen tuotepakkauksista löytyy Suomen lipun kuva.

2010-luvun olemme panostaneet uusien yhteistyökumppaneiden kanssa tuotannon ja tuotantotilojen kehittämiseen, lisäksi olemme tehneet kaksi yrityskauppaa vuosina 2012 ja 2013. Mietko Oy:n liiketoimintakauppa toteutui vuonna 2012 ja TJ Muovi Oy:n yrityskauppa vuonna 2013.

2020-luvun alussa konekantaa on uusittu ja tehtaamme suurin ruiskuvalukone on 350 tonnia. Tammikuussa 2021 aloitimme yhteistyön Finable Oy:n kanssa. Finable Oy ja Priotec Oy tekevät tiivistä yhteistyötä valmistuksen ja myynnin osalta Greenfin tuotemerkin alla ja yksi tuotteiden suunnittelijoista on Harri Koskinen.

Yrityksemme arvot ovat: asiakas, rehellisyys, aito kommunikointi ja jatkuva parantaminen.

Menu

Ota yhteyttä

Priotec Oy

Ahertajantie 2
67800 Kokkola
Puh. 06 831 1114Soita 06 831 1114

Ota yhteyttä

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää