Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Tietoa Meistä - Tervetuloa Tutustumaan Prioteciin Tietoa Meistä - Tervetuloa Tutustumaan Prioteciin

Tietoa meistä

Priotec on osa FW Capital konsernia. Priotec on muovin ammattilainen ja meillä on kokemusta muovialalta yli kolme vuosikymmentä. Yrityksemme on perustettu Kannuksessa vuonna 1990.

Toimintafilosofiamme kivijalka on asiakkaan ymmärtäminen ja kuunteleminen. Asiakkaamme arvostavat toimitusvarmuutta, ammattitaitoa ja kommunikointia. Meille kommunikointi on vastausten antamista asiakkaalle nopeasti, haluamme tiedon kulkevan mahdollisimman esteettömästi yritysten välillä. Tarjoamme ammattitaitoamme asiakkaan käyttöön, se auttaa löytämään heille parhaan tavan toimia ja suunnitella uusia tuotteita.

Me osaamme tehdä tuotekehitystä asiakkaan kanssa ja pystymme räätälöimään tuotannon tarpeen mukaan. Yhteistyössä toimiminen heti tuotteen suunnittelusta lähtien varmistaa tuotteen laadun ja toimivuuden. Olemme mukana asiakkaan suunnitteluprosessissa, mikäli se on mahdollista. Toimimme monenlaisten tuotteiden parissa ja ajattelemme sekä tuotetta että tuotantoa kustannustehokkaasti.Vahvuutemme


Varastointi ja nopea 24 h toimitus

Me seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu tuotemäärä varastossa. Tarvittaessa hoidamme tuotteen 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.

Sujuva tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.

Tasalaatuiset tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.

Menu

Ota yhteyttä

Priotec Oy

Ahertajantie 2
67800 Kokkola
Puh. 06 831 1114Soita 06 831 1114

Ota yhteyttä