Muovin valmistusta ideasta valmiiksi tuotteeksi


Tekniset muovit

Muovit jaetaan karkeasti kolmeen eri luokkaan: tekniset muovit, valtamuovit ja erikoismuovit. Priotec Oy keskittyy teknisiin muoveihin ja valtamuoveihin, sillä näiden muovien ominaisuudet me tunnemme parhaiten ja niistä meillä on paras kokemus.

Meille tutuimmat muovilaadut ja teknisten muovien raaka-aineet ovat polykarbonaatti (PC muovi), erilaiset polyamidit (PA muovi), asetaali (POM muovi) ja termoplastinen elastomeeri (TPE muovi). Valtamuoveista käytämme eniten polystyreeniä (PS muovi), polypropeenia (PP muovi) ja polyeteeniä (PE, LDPE, HDPE muovit).Yhteistyö eri raaka-ainetoimittajien kanssa auttaa vastaamaan kysymyksiin eri muovien ominaisuuksista, standardeista ja kuinka teknistä muovia tuotetaan ruiskuvaluprosessissa. Priotec Oy pystyy auttamaan asiakasta teknisen muovin raaka-aineen valinnassa, tuotteen suunnittelussa ja tuotteen tehokkaassa tuottamisessa. Myös eri raaka-aineiden koeajot kannattaa tehdä, jos kyseessä on korkeaa teknistä ominaisuutta vaativa tuote.

Priotec Oy on teknisen muovin asiantuntija, joka valmistaa sekä yksittäisiä teknisiä muovituotteita että muoviosia suurempiin kokonaisuuksiin.

Menu

Ota yhteyttä

Priotec Oy

Ahertajantie 2
67800 Kokkola
Puh. 06 831 1114Soita 06 831 1114

Ota yhteyttä

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Lähes kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää