Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Priot-muovituotteet - Valmistus & Myynti @ Priotec Oy Priot-muovituotteet - Valmistus & Myynti @ Priotec Oy

Priot-muovituotteet

Priot-muovituotteet tunnetaan parhaiten kotimaisista kauppaketjuista löytyvistä avaajista. Toimivuus, yksinkertaisuus ja muotoilu ovat tärkeimmät asiat, jotka pidämme mielessämme, kun suunnittelemme Priot-muovituotteita.

Vuosien saatossa muovituotteita kuten avaajia ja keittiövälineitä ovat meille muotoilleet Buorre, Antti Eklund, Risto Granlund ja Mustone. Kaikki neljä ovat tuoneet oman tunnistettavan lisänsä tuoteperheeseen unohtamatta kaiken lähtökohtaa: toimivuutta. Lisätietoa muovituotteistamme löydät osoitteesta www.priot.fi.

Priotec Oy valmistaa kotimaisia liikelahjoja ja myynnistä huolehtii yhteistyökumppani Finable Oy.

Menu

Ota yhteyttä

Priotec Oy

Ahertajantie 2
67800 Kokkola
Puh. 06 831 1114Soita 06 831 1114

Ota yhteyttä

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää