Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Priot-avaajat & keittiötarvikkeet - Valmistus & Myynti Priot-avaajat & keittiötarvikkeet - Valmistus & Myynti

Priot-avaajat ja -keittiötarvikkeet

Priot-tuotemerkki tarjoaa myös kotimaiset helppokäyttöiset, yksinkertaiset, hauskat ja toimivat muovista valmistetut avaajat ja keittiötarvikkeet. Priot avaajat ja keittiötarvikkeet on suunniteltu mielessä toimivuus, yksinkertaisuus ja muotoilu. Vuosien saatossa avaajia ja keittiövälineitä ovat meille muotoilleet Buorre, Antti Eklund, Risto Granlund ja Mustone. Kaikki neljä ovat tuoneet oman tunnistettavan lisänsä Priot-tuoteperheeseen, mutta unohtamatta kaiken lähtökohtaa, toimivuutta.

Varsinkin ikääntyneet saavat avaajista helpotusta jokaiseen päivään. Priot avaajat ja keittiötarvikkeet löydät suomalaisista kauppaketjuista, myös Reumaliitto on valinnut Priot-avaajat Apila-kuntoutumiskeskuksensa kauppaan. Keittiövälineet, pullonavaajat ja purkinavaajat soveltuvat useimpiin kansiin ja korkkeihin sekä ovat trendikkään värisiä. Keittiövälineissämme käytettävät muoviraaka-aineet ja pakkausmateriaalit voidaan kaikki kierrättää.

Tutustu Priot-tuotteisiin tarkemmin osoitteessa www.priot.fi

Menu

Ota yhteyttä

Priotec Oy

Ahertajantie 2
67800 Kokkola
Puh. 06 831 1114Soita 06 831 1114

Ota yhteyttä

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää