Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Ajankohtaiset Uutiset & Tiedotteet - Priotec Oy Ajankohtaiset Uutiset & Tiedotteet - Priotec Oy

Uutiset ja tiedotteet

26.06.2024

Konsernin tuki tuo Priotecin liiketoimintaan vakautta ja luotettavuutta

Priotec on ketterä teknisen muovin ammattilainen. Yrityksen taustalta löytyy vakavarainen konserni, joka tukee yrityksen toimintaa ja kasvua. Priotec on osa pohjoismaista teollisuuskonserni FW Capitalia, jonka liikevaihto oli viime vuonna lähes 41 miljoonaa euroa.
Lue lisää


18.06.2024

Ettonet ja Priotec tarjoavat apuvälineitä arjen helpottamiseksi

Ettonet haluaa helpottaa erityisesti senioreiden arkea erilaisilla apuvälineillä ja terveyttä tukevilla tuotteilla. Yrityksen valikoimaa täydentävät Priot-tuoteperheen avaamisen apuvälineet, joiden avulla keittiön purkit, pullot ja purnukat avautuvat käden käänteessä. Kotimaisuus ja luotettavuus olivat tärkeitä arvoja, kun yhteistyökumppaniksi valikoitui juuri Priotec.
Lue lisää


27.05.2024

Smartvatten siirsi laiteosien valmistuksen Kiinasta Priotecille: Laatu ja palvelu paranivat

Puhdas vesi on korvaamaton luonnonvara, jota ei ole ylimääräistä tuhlattavaksi. Smartvatten rakentaa kestävämpää tulevaisuutta kehittämällään teknologialla, joka auttaa asiakkaita säästämään satoja miljoonia litroja vettä vuodessa. Priotecin asiantuntemus on parantanut laitteiston muoviosien laatua ja tehostanut tuotteiden valmistumista.
Lue lisää


11.03.2024

Hyvin huollettu muotti takaa laadukkaan muovituotteen

Muotti on asiakkaalle arvokas kertainvestointi, joten sen huoltaminen on hoidettava ammattitaidolla. Kuuma, jopa 300 °C sula muovi aiheuttaa omat haasteensa teräsmuotin kunnossapidossa. Priotec huolehtii, että muotti myös pysyy kunnossa, eikä esimerkiksi ruoste pääse pilaamaan muottia käyttökelvottomaksi. Ammattitaitoinen muottihuoltaja Marko Niemi kertoo muottihuollon vaativan sekä metallipuolen että muovipuolen osaamista.
Lue lisää


22.11.2023

Sievin ammattijalkineet valmistuvat paikallisella yhteistyöllä

Priotec on tehnyt yli 30 vuotta yhteistyötä Pohjois-Euroopan suurimman jalkinevalmistajan, Sievin kanssa. Sievin ostopäällikkö Sinikka Jokisen mukaan yhteistyö Priotecin kanssa on helppoa ja mutkatonta: "toimitukset saadaan ajallaan ja oikeanlaisina".
Lue lisää


21.10.2023

Jalkapallomies napattiin valmennustehtävistä Priotecin palkkalistoille

Niko Kalliokoskella on takanaan vaiheikas ura jalkapallon parissa. Hän on pelannut liigatasolla Jaron riveissä ja toiminut vuosia KPV:n edustusjoukkueen valmennuksessa, päävalmentajan pestiä myöten. Mika Liedes pyysi miestä töihin Priotecille pari vuotta sitten, kun sopimus KPV:n edustusjoukkueen kanssa päättyi.
Lue lisää


18.09.2023

Kiertotalousajattelu ohjaa kotimaista muovituotteiden tuotantoa

Kiertotalouteen liittyvät arvot ja suomalaisuudesta kertova avainlippu ovat kuluttajille jopa hintaakin tärkeämpiä asioita. Priotec auttaa yhteistyökumppaneitaan huomioimaan kestävän tuotesuunnittelun sekä kierrätettyjen ja uusiutuvien raaka-aineiden käyttömahdollisuudet muovituotteiden tuotannossa.
Lue lisää


28.08.2023

Palkittu muotoilija Harri Koskinen: Onnistuneen tuotteen suunnittelussa on ripaus mystiikkaa

Harri Koskinen suunnittelee toimivia, kestäviä ja esteettisesti kauniita tuotteita. Kaikessa suunnittelussa materiaalista riippumatta tulisi huomioida tuotteen pitkä käyttöelinkaari kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Harri Koskinen on suunnitellut Priotecille Greenfin-brändin kuumajuomamukin, salaattikulhon sekä Priotecin Finnairille valmistaman leipäkorin ja tarjottimen.
Lue lisää


02.06.2023

Priotecin tuotteita Euroopan markkinoille: Tavoitteena saada Amazonista merkittävä lisämyyntikanava

Priotec lähti ennakkoluulottomasti viemään muovituotteita myyntiin Amazonin verkkokauppaan. Projekti käynnistyi joulukuussa 2022 ja ensimmäiset tuotteet myytiin Saksan Amazonin verkkokaupassa helmikuussa. Myynti on tuplaantunut joka kuukausi ja tavoitteena onkin, että Amazonin verkkokaupalla olisi huomattava vaikutus Priotecin liikevaihtoon.
Lue lisää


13.04.2023

Ammattitaitoinen suunnittelutyö takaa toimivan muovituotteen

Priotecin asiantuntemuksella jokainen muovituote suunnitellaan huolellisesti viimeistä millimetriä myöten. Kun ruiskuvalukone lopulta käynnistetään tuotteen valmistusta varten, lopputuloksena on taatusti toimiva ja laadukas tuote.
Lue lisää


16.03.2023

Versaali – Ihmisten opastamisen ytimessä

Opastevalmistaja Versaalin työ on ollut 70 vuoden ajan opastaa ihmisiä siirtymään paikasta toiseen ja tehdä yrityksistä näkyviä. Teknisen muovin valmistaja Priotec on Versaalin luottokumppani, joka tuo oman tärkeän puuttuvan palasen opasteisiin.
Lue lisää


28.02.2023

Kuluttajat arvostavat kierrätysmuovista valmistettuja tuotteita

Kuluttajat ovat kasvavassa määrin kiinnostuneita ostamiensa tuotteiden ympäristöystävällisyydestä ja hiilijalanjäljestä. Priotec tarjoaa raaka-aineeksi kierrätettyä muovia, joka on paitsi ympäristöystävällistä, myös materiaalina laadukasta ja kestävää. Lisäksi muovin sekaan voidaan sekoittaa hiilijalanjäljen pienentämiseksi uusiutuvia puuperäisiä raaka-aineita. Kierrätysmateriaalien käyttö on kuluttajamarkkinoilla ehdoton kilpailuetu.
Lue lisää


27.01.2023

Finnairin uudistetussa astiastossa Priotecin tuotteita

Finnair vaatii yhteistyökumppaneiltaan laatua ja toimintavarmuutta. Finnairilla on meneillään laajarunkolentokoneiden cabin-uudistus, jonka yhteydessä myös astiasto uudistui yhteistyössä Iittalan kanssa. Priotec yhdessä muotoilija Harri Koskisen kanssa suunnitteli ja valmisti leipäkorin ja tarjottimen astiastoa täydentämään.
Lue lisää


04.01.2023

Muovituotteen matka ideasta tuotteeksi

Muovituotteen matka suunnitelmasta tuotteeksi on monivaiheinen prosessi. Priotecin toimitusjohtaja Mika Liedes valjastaa koko Priotecin asiantuntemuksen ja kokemuksen asiakkaan käyttöön ja auttaa asiakasta prosessin alusta loppuun, jotta tuotteesta saadaan hiottua hinta-laatusuhteeltaan paras mahdollinen versio.
Lue lisää


14.12.2022

Kotimainen tuotanto ja toimitusvarmuus yhdistävät Pislaa ja Prioteciä

Muistat ehkä nähneesi Pislan punaisen logon napatessasi rautakaupan tuoteseinältä pussillisen kattokoukkuja tai saranoita. Pisla haluaa lisätä kotimaista tuotantoa tuotteiden valmistuksessa ja siksi teknisen muovin ammattilainen Priotec on tärkeä yhteistyökumppani niin tuotannossa, ideoinnissa kuin suunnittelussa.
Lue lisää


18.08.2022

Vuoden tärkein alihankintatapahtuma syyskuussa

Tervetuloa Suomen johtavaan teollisuuden messutapahtumaan ja käymään meidän osastollamme A242. Alihankinta ja AlihankintaHEAT järjestetään 27.–29. syyskuuta 2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.
Lue lisää


31.03.2021

CE-merkintä Priotec Oy:n pisaravisiirille

Priotec Oy:n valmistamalle pisaravisiirille on myönnetty Aitex instituutin toimesta sertifikaatti, joka osoittaa, että visiiri täyttää EU:n henkilösuojainasetuksen 2016/425 ja standardin EN 166 vaatimukset.

Aitex on virallinen henkilösuojainten testauksia ja sertifiointeja suorittava taho, joka testaa tuotteet ja myöntää testit läpäisseille henkilösuojaimille sertifikaatit. Priotec Oy:n pisaravisiiri läpäisi kaikki roiske- ja pisarasuojavisiireille suoritettavat testit.
Lue lisää


19.05.2020

Pisaravisiiri tehtiin nopealla aikataululla helpottamaan sairaanhoitoa

Priotec Oy on julkaissut uuden pisaravisiirin markkinoille, joka on suunniteltu ammattilaisten käyttöön. Yhteistyössä Buorre Oy:n kanssa kehitetyn pisaravisiirin ergonominen muoto, helppokäyttöisyys ja nerokas kiinnitys ovat saaneet hyvää palautetta sairaanhoidon ammattilaisilta.

Vaihdettavan visiirin materiaalien paksuudet ovat tällä hetkellä 0,6mm ja 0,4mm ja tuote soveltuu hyvin sekä ulko- että sisäkäyttöön. Tuote on CE merkitty.
Lue lisää


05.09.2019

Priotec Oy alihankintamessuilla

Olemme Tampereen alihankintamessuilla 24.9. – 26.9 esittelemässä rasiatuki-tuotetta ja kerromme kuinka Karsolux Oy:n tuotteen kehittäminen sujui ideasta tuotteen lopulliseen muotoon.
Lue lisää


06.09.2018

Tampereen alihankintamessut

Tampereen alihankintamessut järjestetään tänä vuonna 25.9. – 27.9, paikka on tuttu Tampereen messu- ja urheilukeskus.
Lue lisää


07.03.2018

Haemme koneistajaa - jota kiinnostaa myös ruiskuvalu

Priotec Oy on vuonna 1990 perustettu ruiskuvalun ammattilainen. Haemme nyt tiimiimme koneistamon toiminnasta ja muottihuollosta vastaava työntekijää.
Lue lisää


10.01.2018

Muotti-insertti 3D-tulostamalla

3D muotti-insertti on oiva ratkaisu, kun tarvitset tuotantosarjan olosuhdetestiin tai kun tuotteen pintarakenne tai väri ovat kriittiset, eikä pikamallin laatutaso ole riittävä.
Lue lisää


28.03.2017

Sotainvalidien Veljesliitto kiittää sodan sukupolvia

Sotainvalidien Veljesliitto, Respecta Oy ja Priotec Oy tekevät yhdessä hyvää. Sotainvalidien Veljesliitto lahjoittaa jäsenilleen Strong-kannenavaajan, jotta arkinen tekeminen helpottuu.

Avaajat annetaan osana liiton Veljeä ei jätetä –kampanjaa, joka on osa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaa.
Lue lisää


04.11.2016

Priotec Oy ja Helsingin Villasukkatehdas tekevät yhteistyötä

Priotec Oy ja Helsingin Villasukkatehdas ovat yhteistyössä tehneet ”100 Suomi” tuotepaketin, jonka ulkoasun on suunnitellut kokkolalainen Sara Myntti. Laadukkaan tuotepaketin myynti alkaa viikolla 45 Priotecin jälleenmyyjien toimesta.
Lue lisää


20.06.2016

Alle 100 päivää Rioon

Hanna-Maari Latvala teki helmikuussa kovan päätöksen ja päätti vaihtaa valmentajaa ja samalla myös maisemaa, kevät on harjoiteltu Clermontissa Floridassa uuden valmentajan johdolla. Harjoittelu on ammattimaista.
Lue lisää


15.09.2015

Tervetuloa Tampereen Alihankintamessuille

Muovivalmistaja Priotec Oy on Alihankintamessuilla osastolla A242. Tule tapaamaan meitä, niin saat yhdeltä osastolta kattavasti ratkaisut niin suunnitteluun kuin tuotantoon.
Lue lisää


15.09.2015

Uudet kotisivut julkaistu!

Kotisivumme uudistuivat ja saivat uuden pirteän ilmeen. Samalla sivujen on tarkoitus palvella entistä paremmin asiakkaitamme helpottamalla sivujen löydettävyyttä ja käytettävyyttä.
Lue lisää


Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää