Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Versaali – Ihmisten opastamisen ytimessä Versaali – Ihmisten opastamisen ytimessä

Versaali – Ihmisten opastamisen ytimessä

16.03.2023

Versaali – Ihmisten opastamisen ytimessä
Opastevalmistaja Versaalin työ on ollut 70 vuoden ajan opastaa ihmisiä siirtymään paikasta toiseen ja tehdä yrityksistä näkyviä. Teknisen muovin valmistaja Priotec on Versaalin luottokumppani, joka tuo oman tärkeän puuttuvan palasen opasteisiin.
Milloin olet tietoisesti ajatellut, että olipa hyvät opasteet, koska löysit niiden ansiosta perille? Moni ei kiinnitä huomiota hyvin tehtyihin opasteisiin.

– Mutta silloin olemme onnistuneet työssämme! Opasteet ovat hyvät, kun niitä ei ajattele. Silloin kun opasteet puuttuvat tai ne on huonosti toteutettu, niihin kiinnittää huomiota, Versaali Oy:n toimitusjohtaja Laura Ahokas-Hokka kertoo.

Versaali suunnittelee, valmistaa ja asentaa isoja opastekokonaisuuksia sisä- ja ulkotiloihin. He ovat toteuttaneet kattavia opastekokonaisuuksia muun muassa sairaaloihin, hotelleihin, päiväkoteihin ja ravintoloihin. Versaali suunnittelee kohteisiin aina yksilölliset opasteet ja kilvet.

Kiinteistöihin ja taloyhtiöihin Versaali toteuttaa opasteiden lisäksi porrastauluja ja nimitauluja, joita myös jälleenmyydään rautakaupoissa ja lukkoliikkeissä ympäri Suomen.

Opasteet valmistetaan parinkymmenen työntekijän voimin Versaalin toimipisteessä Klaukkalassa. Ainoastaan pintakäsittelyt, maalaukset ja yksittäiset pienet osat toteutetaan alihankintana.


Kaikki lähtee tarpeesta ja hyvästä suunnittelusta


– Nykyään opasteet mietitään huolellisesti osaksi kokonaisuutta ja kohteen sisustusta. Opasteiden ei enää ajatella olevan pelkkä A4-paperi seinällä, Ahokas-Hokka iloitsee.

Versaalin opasteet voivat olla melkein millaisia tahansa. Ne voivat olla kylttejä, ikkuna- ja oviteippauksia, lattiateippauksia, kilpiä, jalallisia opasteita, valo-opasteita, tarroja ja niin edespäin. Myös materiaaleja on runsas valikoima, josta löytyy varmasti sopivat vaihtoehdot jokaiseen kohteeseen.

Priotec valmistaa Versaalille mm. kirjaimia porrastauluihin.


Opasteet suunnitellaan yhteistyössä rakennusliikkeiden, arkkitehtien ja sisustusarkkitehtien kanssa. Kiinteistöpuolella suunnittelutyössä on yleensä mukana huoltoyhtiöt.

Suunnittelutyö lähtee aina liikkeelle asiakkaan tarpeista.

– Joskus asiakkaalla ei ole mitään ajatusta siitä, millaisia opasteita tiloihin tarvitaan. Autamme mielellämme opasteiden ideoinnissa ja siinä, millainen olisi tilaan nähden järkevin ratkaisu. Joillain asiakkailla taas opasteet on tuotteistettu jo hyvin pitkälle ja heillä on selvät sävelet mitä tehdään, Ahokas-Hokka kertoo.

Ison projektin siirtäminen suunnittelupöydältä siihen hetkeen, kun opasteita asennetaan paikoilleen voi vaatia jopa kuukausien työn. Erityisesti isoissa projekteissa korostuvat asiakaslähtöinen toimintatapa ja laadukas työn jälki.

– Meille on kunnia-asia hoitaa työt hyvin. Se on molempia osapuolia hyödyttävä juttu, kun asiakas saa parhaan mahdollisen tuotteen ja palvelun. Emme tee töitä puolihuolimattomasti ”kertarykäisyllä”.

Versaali toivoo samaa myös tavarantoimittajiltaan ja alihankkijoiltaan.

– Edellytämme kumppaneiltamme hyvää yhteistyötä ja että hommat hoidetaan kuten on sovittu. Tässä asiassa Priotec on ollut tosi hyvä!


Kumppanuuden kivijalkana ovat suora ja ennakoiva tiedonvälitys sekä nopeat toimitukset. Kuvassa Versaalin toimitusjohtaja Laura Ahokas-Hokka.



Kumppanuuden kivijalkana suora kommunikointi


Priotecin ja Versaalin mutkaton yhteistyö on kestänyt jo vuosien ajan. Priotecista tuli Versaalin alihankkija hieman sattuman kaupalla.

– Edellinen muoviosien toimittajamme lopetti yritystoimintansa ja suositteli meitä siirtymään Priotecille. Kaikki muotit ja tekninen tieto siirtyivät edelliseltä toimittajalta Priotecille. He ottivat meidät uutena asiakkaana hyvin haltuun, eikä meillä ollut mitään teknisiä ongelmia vaihdon takia. Yhteistyömme on ollut saumatonta alusta asti, Ahokas-Hokka muistelee.

Priotec valmistaa teknisestä muovista pieniä osia ja komponentteja muun muassa ovikilpiin ja porrastauluihin. Osat ovat pysyneet samoina vuosikymmenien ajan, mutta ne ovat matkan varrella hioutuneet entistä paremmaksi.

Versaali ja Priotec ovat sopineet selkeät pelisäännöt, mitä yhteistyöltä toivotaan. Kumppanuuden kivijalkana ovat suora ja ennakoiva tiedonvälitys sekä nopeat toimitukset.

– Esimerkiksi tieto kesälomista tulee tosi hyvissä ajoin. Silloin me osaamme varautua ennakoidusti mahdollisiin toimituskatkosiin. Nämä ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita, jotta pystymme lunastamaan lupauksemme omille asiakkaillemme.

Priotecin henkilökohtainen palvelu on sellaista, mihin myös Versaalissa pyritään: että palveluntuottajan ja asiakkaan suhde olisi mutkaton ja helppo. Aina uskaltaa kysyä, jos on jotain kysyttävää.

– Olemme saaneet heiltä ensiluokkaista palvelua. Priotec on ollut meille luottokumppani, johon on aina voinut luottaa, että hommat hoituvat, Ahokas-Hokka päättää.

Lisää Versaalin toiminnasta voit lukea osoitteesta: www.versaali.fi.

Jaa julkaisu verkostollesi


<< Palaa uutisiin

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää