Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator CE-merkintä Priotec Oy:n pisaravisiirille CE-merkintä Priotec Oy:n pisaravisiirille

CE-merkintä Priotec Oy:n pisaravisiirille

31.03.2021

CE-merkintä Priotec Oy:n pisaravisiirille
Priotecin pisaravisiirille myönnettiin CE-merkintä.
Priotec Oy:n valmistamalle pisaravisiirille on myönnetty Aitex instituutin toimesta sertifikaatti, joka osoittaa, että visiiri täyttää EU:n henkilösuojainasetuksen 2016/425 ja standardin EN 166 vaatimukset.

Aitex on virallinen henkilösuojainten testauksia ja sertifiointeja suorittava taho, joka testaa tuotteet ja myöntää testit läpäisseille henkilösuojaimille sertifikaatit. Priotec Oy:n pisaravisiiri läpäisi kaikki roiske- ja pisarasuojavisiireille suoritettavat testit.
”Testaukset ja sertin saaminen vaativat aikaa ja vaivaa, mutta onneksi tuotteen suunnitteluun käytettiin myös aikaa ja vaivaa. Meidän pisaravisiiri meni kyllä sellaisen mankelin läpi, että olemme ylpeitä tästä saavutuksesta ja toivottavasti myös asiakkaamme osaavat arvostaa saavutusta. Tiedän, että Suomessa ei meitä ole montaa, joiden pisaravisiiri on sertifioitu”.

- Mika Liedes


"Henkilösuojainten testaus ja sertifiointi on kriittinen osa tuotteiden markkinoille saattamista. Priotecin visiirin tapauksessa prosessi oli mutkaton, sillä laadukkaasti tuotettu visiiri läpäisi standardin EN 166 vaatimukset kirkkaasti. Oli ilo olla mukana tämän suomalaisen innovaation markkinoille saattamisessa."

- Kalle Lagerblom, testaus- ja sertifiointipalveluita tarjoavan Measur Oy:n perustajajäsen

Jaa julkaisu verkostollesi


<< Palaa uutisiin

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää