Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Muotti-insertti 3D-tulostamalla Muotti-insertti 3D-tulostamalla

Muotti-insertti 3D-tulostamalla

10.01.2018

Muotti-insertti 3D-tulostamalla
Muotti-insertti on oiva ja edullinen.
3D muotti-insertti on oiva ratkaisu, kun tarvitset tuotantosarjan olosuhdetestiin tai kun tuotteen pintarakenne tai väri ovat kriittiset, eikä pikamallin laatutaso ole riittävä.
Tulostetun muotti-insertin toimitusaika on huomattavasti lyhyempi kuin oikean muotin. Insertti käyttäytyy kuin oikea muotti ja sillä pystytään ruiskuvalamaan tuotteet aidosta materiaalista. Saat testiin tuotteen, joka antaa sinulle oikeat tulokset.

Muotti-insertti on myös edullisempi kuin oikea muotti ja lopulliseen työkaluun tarvitsee tehdä normaalia vähemmän muutoksia. Muotti-insertti tulostetaan alumiinisekoitteella ja työkaluteräksellä. Ratkaisuja tuottavat yhteistyössä Priotec ja Core3D!

Jaa julkaisu verkostollesi


<< Palaa uutisiin

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää