Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Konsernin tuki tuo Priotecin liiketoimintaan vakautta ja luotettavuutta Konsernin tuki tuo Priotecin liiketoimintaan vakautta ja luotettavuutta

Konsernin tuki tuo Priotecin liiketoimintaan vakautta ja luotettavuutta

26.06.2024

Konsernin tuki tuo Priotecin liiketoimintaan vakautta ja luotettavuutta
FW Capitalin toimitusjohtaja Arto Ikolalla on hallussa konsernin isot linjat.
Priotec on ketterä teknisen muovin ammattilainen. Yrityksen taustalta löytyy vakavarainen konserni, joka tukee yrityksen toimintaa ja kasvua. Priotec on osa pohjoismaista teollisuuskonserni FW Capitalia, jonka liikevaihto oli viime vuonna lähes 41 miljoonaa euroa.
FW Capitalin toimitusjohtaja Arto Ikola kertoo, että konsernin emoyhtiön rooliin kuuluu konserniyhtiöiden strateginen johtaminen, taloushallinto, rahoitus ja riskienhallinta.

— Me varmistamme, että konsernin yhtiöillä on riittävästi rahaa toiminnan pyörittämiseen ja tarvittaviin investointeihin. Käymme yhdessä yrityksen kanssa läpi kuukausittaisia raportteja ja arvioimme tulevien investointien tarpeellisuutta, Ikola selventää.

Konsernin tuen ansiosta Priotec voi keskittyä ydinliiketoimintaansa tietäen, että rahoitus ja taloushallinto ovat luotettavissa käsissä.


Taustalla vakavarainen konserni


FW Capital -konserniin kuuluvat Priotecin lisäksi Fineweld Oy, Fineweld Sverige Ab sekä Ketepa Oy. Konserni työllistää yhteensä noin 80 henkilöä ja sen liikevaihto oli viime vuonna 40,9 miljoonaa euroa.

Arto Ikola vastaa konserniin kuuluvien yhtiöiden isoista linjoista. Hän katsoo kokonaiskuvaa sekä huolehtii taloushallinnosta ja rahoitusasioista.

— Huolehdimme konsernitasolla, että kaikilla yhtiöillä on riittävästi rahaa toiminnan pyörittämiseen. Lisäksi hoidamme yritysten taloushallinnon, autamme verotukseen liittyvissä asioissa ja rahoitamme tarvittaessa investoinnit, Ikola listaa.

Priotec on hyötynyt konsernin tuesta tehdessään useita yritysostoja ja investointeja, jotka ovat mahdollistaneet yrityksen kasvun ja kilpailukyvyn parantamisen.

— Konserni on rahoittanut isommat laiteinvestoinnit sekä mahdollistanut yrityskaupat. Priotecin osalta yrityskauppojen mahdollisuuksia kartoitetaan tälläkin hetkellä, Ikola kertoo.


Luotettava yhteistyökumppani myös haastavina aikoina


Priotecin toimitusjohtaja Mika Liedeksen mukaan konserniin kuuluminen tuo yritykselle luotettavuutta ja uskottavuutta, myös esimerkiksi taantuman keskellä.

— Kun taustalla on menestyvä konserni, asiakkaat voivat luottaa siihen, että yritys on taloudellisesti vakaa. Tämä vähentää riskejä ja lisää meidän houkuttelevuutta yhteistyökumppanina.

Kaikki FW Capitaliin kuuluvat yhtiöt sijaitsevat samalla tontilla, joten tarvittaessa apu on lähellä.

— Onhan se iso etu, kun esimerkiksi taloushallinnosta vastaava henkilö on viiden metrin päässä verrattuna siihen, että palvelut ostettaisiin isolta ketjulta pääkaupunkiseudulta, Liedes kertoo.

Miltä näyttää konsernin tulevaisuus FW Capitalin toimitusjohtaja Arto Ikolan vinkkelistä?

— Kokonaisuudessaan meillä on positiiviset näkymät. Fineweld on konsernin yhtiöistä isoin ja tällä hetkellä toimituksia on hyvin sekä Suomeen että Ruotsiin. Myös Priotec on selviytynyt todella hyvin taantuman keskellä, Arto Ikola iloitsee.

Jaa julkaisu verkostollesi


<< Palaa uutisiin

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää