Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Alle 100 päivää Rioon Alle 100 päivää Rioon

Alle 100 päivää Rioon

20.06.2016

Alle 100 päivää Rioon
Hanna-Maari Latvala teki helmikuussa kovan päätöksen ja päätti vaihtaa valmentajaa ja samalla myös maisemaa, kevät on harjoiteltu Clermontissa Floridassa uuden valmentajan johdolla. Harjoittelu on ammattimaista.
Hanna-Maari Latvala teki helmikuussa kovan päätöksen ja päätti vaihtaa valmentajaa ja samalla myös maisemaa, kevät on harjoiteltu Clermontissa Floridassa uuden valmentajan johdolla. Harjoittelu on ammattimaista, harjoituksen alkavat klo 9.00 aamulla ja päättyvät iltapäivällä noin klo 15.00, jonka jälkeen on vuorossa lihashuolto.

Päävalmentaja Lance Brauman, apuvalmentaja Gary Evans ja fysiikkavalmentaja Steven Cerenzio ovat luottavaisia Hanna-Maarin kehitykseen ja valmentajien mielestä kyse ei ole siitä etteikö Hanna-Maarin nopeus riittäisi, nyt hiotaan tekniikka kuntoon. Suomen nopein nainen tulee valmentajien mielestä olemaan elämänsä kunnossa tulevana kesänä.


Hanna-Maarin terveiset: ”Mahtavaa saada treenata ammattimaisesti ja muiden kanssa. Täällä juostaan paljon erilaisissa kumpareissa ja nurmikolla, joka eroaa täysin aiemmasta treenistä. Aurinko paistaa, mutta ei tämä lomailua ole!

Mukavaa kevättä kaikille Suomeen :)."

Jaa julkaisu verkostollesi


<< Palaa uutisiin

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää