Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Priotec Oy alihankintamessuilla Priotec Oy alihankintamessuilla

Priotec Oy alihankintamessuilla

05.09.2019

Olemme Tampereen alihankintamessuilla 24.9. – 26.9 esittelemässä rasiatuki-tuotetta ja kerromme kuinka Karsolux Oy:n tuotteen kehittäminen sujui ideasta tuotteen lopulliseen muotoon.
Karsolux Oy:n omistaja Markus Store on kehittänyt mullistavan rakennustarvikkeen, jossa olemme olleet apuna. Priotec Oy on auttanut tuottamaan ruiskuvalutuotteen, joka on helppo valmistaa ja myös kokoonpano on sujuvaa. Buorre Oy on myös yksi tuotteen viimeistelijöistä, tuote on innovatiivisesti muotoiltu.

Olemme Tampereen alihankintamessuilla 24.9. – 26.9 esittelemässä rasiatuki-tuotetta ja kerromme kuinka tuotteen kehittäminen sujui ideasta tuotteen lopulliseen muotoon. Vai oliko matkalla muutama kuoppa? Tervetuloa keskustelemaan ruiskuvalusta Priotec Oy:n osastolle numero A242.
Piirros rasiatuesta


Jaa julkaisu verkostollesi


<< Palaa uutisiin

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää