Priotec Oy alihankintamessuilla

05.09.2019

Karsolux Oy:n omistaja Markus Store on kehittänyt mullistavan rakennustarvikkeen, jossa olemme olleet apuna. Priotec Oy on auttanut tuottamaan ruiskuvalutuotteen, joka on helppo valmistaa ja myös kokoonpano on sujuvaa. Buorre Oy on myös yksi tuotteen viimeistelijöistä, tuote on innovatiivisesti muotoiltu.

Olemme Tampereen alihankintamessuilla 24.9. – 26.9 esittelemässä rasiatuki-tuotetta ja kerromme kuinka tuotteen kehittäminen sujui ideasta tuotteen lopulliseen muotoon. Vai oliko matkalla muutama kuoppa? Tervetuloa keskustelemaan ruiskuvalusta Priotec Oy:n osastolle numero A242.
Piirros rasiatuesta


Menu

Ota yhteyttä

Priotec Oy

Ahertajantie 2
67800 Kokkola
Puh. 06 831 1114Soita 06 831 1114

Ota yhteyttä

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Lähes kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää