Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Tuoteidea - Oletko Keksinyt Muovituotteen, Jonka Uskot Myyvän? Tuoteidea - Oletko Keksinyt Muovituotteen, Jonka Uskot Myyvän?


Tuoteidea?

Onko sinulla mielessä idea muovituotteesta, jonka suunnitteluun ja valmistamiseen tarvitset meidän apuamme? Oletko keksinyt tuotteen, jonka uskot myyvän? Mahdollisesti sinulla on mielessä tekninen keksintö, joka ratkaisee ongelman.

Voimme yhdessä miettiä, onko idea tai keksintö sellainen, josta voi jalostaa ruiskupuristamalla menestyvää liiketoimintaa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsomme kuinka voimme olla avuksi.

Menu

Ota yhteyttä

Priotec Oy

Ahertajantie 2
67800 Kokkola
Puh. 06 831 1114Soita 06 831 1114

Ota yhteyttä

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää