Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Muovin Ruiskuvalu - Laadukas Ruiskupuristus Tuotteille Muovin Ruiskuvalu - Laadukas Ruiskupuristus Tuotteille


Ruiskuvalu

Priotec käyttää muovin valmistamisessa ruiskuvalutekniikkaa. Tuotantoprosessissa sulaa muovia ruiskutetaan kovalla paineella muottiin, jonka jälkeen se jäähdytetään. Muotissa on nestejäähdytys, jotta tuotteen jäähtyminen nopeutuu. Valmistusmenetelmänä ruiskuvalu mahdollistaa monipuolisten ja mittatarkkojen muovituotteiden tai muoviosien valmistuksen.

Tehokkaan ruiskuvalutuotannon ansiosta pystymme toimittamaan asiakkaalle isojakin määriä sarjatuotantona tuotettuja muovituotteita. Monipesäisessä muotissa valmistuu useampi tuote samaan aikaan, jolloin tuotteen läpimenoaika nopeutuu ja valmistuskustannukset tippuvat.Ruiskuvalukoneilla valmistetaan laadukkaita muovituotteita


Muovin ruiskuvalua varten Priotec Oy:n tuotantotiloissa on kolmekymmentä ruiskuvalukonetta (sulkuvoimaltaan 25 – 350 tonnia). Ruiskupuristuksen laadunvalvonta on jatkuvaa ja toimintamme perustuu ISO9001 standardien mukaiseen laatukäsikirjaan. Kokkolan 4000 m² tehdashallissa työskentelee viisi henkilöä, jotka valvovat, että ruiskuvalukoneet toimivat kuten pitää ja muovituotteet lähtevät asiakkaalle tasalaatuisena.

Uusittujen ruiskuvalukoneiden myötä tuotantoprosessin energiankulutus on pienentynyt merkittävästi, laskennallisesti jopa 30 %. Käytämme ruiskuvalussa apuna robottitekniikkaa, jotta kappaleen käsittely on helpompaa ja nopeampaa.

Ruiskuvalu on tärkein muovituotteiden valmistustekniikka. Koneita, joilla muovin työstöä tehdään, kutsutaan joko ruiskupuristuskoneeksi tai ruiskuvalukoneeksi. Ruiskuvalussa tuotantoaika riippuu kappaleen koosta, muodosta ja seinämävahvuuksista.

Asiakkaat ovat tervetulleita tutustumaan ruiskupuristuskoneiden toimintaan ja katsomaan, miten teknistä muovia valmistetaan laadukkaasti ja tehokkaasti. Priotecin tuotantotilat sijaitsevat Kokkolassa.

Menu

Ota yhteyttä

Priotec Oy

Ahertajantie 2
67800 Kokkola
Puh. 06 831 1114Soita 06 831 1114

Ota yhteyttä

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää