Ruiskuvalu

Muovin ruiskuvalua varten Priotec Oy:n tuotantotiloissa on yli kolmekymmentä ruiskuvalukonetta. Ruiskupuristuksen laadunvalvonta on jatkuvaa ja toimintamme perustuu ISO9001 standardien mukaiseen laatukäsikirjaan. Käytämme ruiskuvalussa myös apuna robottitekniikkaa, jotta kappaleenkäsittely on helpompaa ja nopeampaa.

Ruiskuvalu on tärkein muovituotteiden valmistustekniikka. Koneita, joilla muovin työstöä tehdään, kutsutaan joko ruiskupuristuskoneeksi tai ruiskuvalukoneeksi. Ruiskupuristuksen tuotantoprosessissa sulaa muovia puristetaan paineella muottiin ja tuote jäähdytetään oikeaan muotoon. Muotissa on nestejäähdytys, jotta tuotteen jäähtyminen nopeutuu. Ruiskuvalussa tuotantoaika riippuu kappaleen koosta, muodosta ja seinämävahvuuksista.

Menu

Ota yhteyttä

Priotec Oy

Ahertajantie 2
67800 Kokkola
Puh. 06 831 1114Soita 06 831 1114

Ota yhteyttä

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää