Muovin valmistusta ideasta valmiiksi tuotteeksi


Muovin kierrätys

Muovi sopii erityisen hyvin kierrätettäväksi ja me sovellamme muovijätteen kierrätystä seuraavassa arvojärjestyksessä: vähentäminen, uudelleenkäyttö, kierrätys ja hyötykäyttö. Muovin kierrätys on kannattavaa myös siksi, että sen energia-arvo on lähes öljyä vastaava.

Mietimme aina miten voimme vähentää jätteen tuottamista ja edistää muovin uusiokäyttöä. Otamme ruiskuvaluprosessissa tulevan ylimääräisen muovin heti uudestaan omaan käyttöön. Rouhimme muovin ja lisäämme sen tuotantoon. Kierrätämme kaiken pahvin ja muovijätteen uudelleenkäyttöön, jossa ne hyödynnetään lämmöksi ja energiaksi.

Menu

Ota yhteyttä

Priotec Oy

Ahertajantie 2
67800 Kokkola
Puh. 06 831 1114Soita 06 831 1114

Ota yhteyttä

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Lähes kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää