Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Muottivalmistus - Monipuolista Muovimuotin Tekoa Muottivalmistus - Monipuolista Muovimuotin Tekoa


Muottivalmistus

Muotin valmistuksessa Priotec Oy:n yhteistyökumppanit ovat kone-, metalli- ja muoviteollisuuden ammattilaisia, joilla on kokemusta projektityöstä ja pitkäaikainen kokemus muottien valmistuksesta.

Ruiskuvalumuotin valmistusta varten asiakas valitsee joko kotimaisen tai ulkomaisen muottitoimittajan, sen joka soveltuu parhaiten juuri sillä hetkellä asiakkaan tarpeisiin valumuotin teossa.

Yhteistyökumppaneillamme on vahva toimialaosaaminen ja kansainvälinen kokemus. Ruiskupuristusmuottien valmistuksessa tämä osaaminen ja kokemus tuottavat toimivan ja edullisen työkalun asiakkaamme käyttöön.


Menu

Ota yhteyttä

Priotec Oy

Ahertajantie 2
67800 Kokkola
Puh. 06 831 1114Soita 06 831 1114

Ota yhteyttä

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää