Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Kokoonpanotyöt & Pakkauspalvelut Teknisille Muovituotteille Kokoonpanotyöt & Pakkauspalvelut Teknisille Muovituotteille


Kokoonpanotyöt

Palveluamme täydentävät teknisten muovituotteiden kokoonpanotyöt. Kokoonpanotyön tekeminen samoissa tiloissa ruiskuvalutuotteen kanssa antaa asiakkaalle selkeän rahallisen hyödyn. Varsinkin logistiikassa säästyy aikaa, vaivaa ja rahaa. Hoidamme erilaiset asennustyöt kuten komponenttien kiinnitykset ja myös pakkauspalvelun, jonka jälkeen tuotteet ja kokonaisuudet voidaan toimittaa suoraan loppuasiakkaalle.

Menu

Ota yhteyttä

Priotec Oy

Ahertajantie 2
67800 Kokkola
Puh. 06 831 1114Soita 06 831 1114

Ota yhteyttä

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää