Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Uudet kotisivut julkaistu! Uudet kotisivut julkaistu!

Uudet kotisivut julkaistu!

15.09.2015

Kotisivumme uudistuivat ja saivat uuden pirteän ilmeen. Samalla sivujen on tarkoitus palvella entistä paremmin asiakkaitamme helpottamalla sivujen löydettävyyttä ja käytettävyyttä.
Kotisivumme uudistuivat ja saivat uuden pirteän ilmeen. Samalla sivujen on tarkoitus palvella entistä paremmin asiakkaitamme helpottamalla sivujen löydettävyyttä ja käytettävyyttä. Uusilla sivuillamme tuomme vahvasti esiin monipuolisen osaamisemme ja vahvuutemme teknisten muovituotteiden valmistajana. Hallitsemme muovin koko tuotantoketjun tuotteen ideoinnista valmistukseen, varastointiin ja muovin kierrätykseen ja annamme sen näkyä myös kotisivuillamme.

Jaa julkaisu verkostollesi


<< Palaa uutisiin

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää