Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Sievin ammattijalkineet valmistuvat paikallisella yhteistyöllä Sievin ammattijalkineet valmistuvat paikallisella yhteistyöllä

Sievin ammattijalkineet valmistuvat paikallisella yhteistyöllä

22.11.2023

Sievin ammattijalkineet valmistuvat paikallisella yhteistyöllä
Priotec valmistaa Sievin ammattijalkineissa käytettävät kärkikovikkeet kierrätysmuovista.
Priotec on tehnyt yli 30 vuotta yhteistyötä Pohjois-Euroopan suurimman jalkinevalmistajan, Sievin kanssa. Sievin ostopäällikkö Sinikka Jokisen mukaan yhteistyö Priotecin kanssa on helppoa ja mutkatonta: "toimitukset saadaan ajallaan ja oikeanlaisina".
Sievi on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla, Sievin kunnassa. Tänä päivänä tuotantolaitokset sijaitsevat Oulaisissa ja Sievissä, joissa jalkineita valmistetaan vuosittain yli 1,1 miljoonaa paria. Sievi valmistaa pääosin turva- ja ammattijalkineita.

Sievi on kasvattanut kierrätysmateriaalien käyttöä ja sen suhteen yksi merkittävin uudistus on ammattijalkineiden kärkikovikkeen materiaalin vaihtaminen Fortum Circo-kierrätysmuoviin, joka valmistetaan kotitalouksien muovijätteestä. Kärkikovike valmistetaan Priotecin Kokkolan muovitehtaalla.


Paikallista ja joustavaa yhteistyötä


Sinikka Jokinen
arvostaa pitkäjänteistä työtä paikallisen kumppanin kanssa.

— On hienoa, että meillä on näin lähellä osaava ja luotettava yhteistyökumppani. Kotimaisuutta ei voi liikaa korostaa. Sillä on suuri merkitys meille suomalaisena jalkineiden valmistajana myös ympäristö- ja vastuullisuusnäkökohdista.

Yhteistyökumppanina Priotec on luotettava.

– Kun toimitusvarmuus on erittäin hyvä ja tuotteet toimivat, reklamaatioita ei ole montaa tarvinnut tehdä, viime vuosina ei ollenkaan, Jokinen kiittelee.

Priotecin toimitusjohtaja Mika Liedes kertoo Sievin olevan Priotecille merkittävä yhteistyökumppani. Vuosittain Kokkolan muovitehtaalla valmistetaan satoja tuhansia ammattijalkineiden kärkikovikkeita. Asiakkaalle tarjotaan maksuton puskurivarasto, jonka ansiosta tuotetta voidaan toimittaa Sievin tehtaille joustavasti ja nopeasti. Kärkikovike toimitetaan valmiiksi muotoon puristettuna Sievin tehtaalle, missä se liitetään kenkään.

Ammattijalkineiden kärkikovikkeita valmistetaan vuosittain satoja tuhansia kappaleita. Varastointipalvelun ansiosta tuotteet toimitetaan tarvittaessa 24 tunnin toimitusajalla, Mika Liedes lupaa.


Priotecin toimitusjohtaja Mika Liedes iloitsee paikallisesta yhteistyöstä.

— Minusta on aidosti mahtavaa, että täältä pohjoisemmasta Suomesta löytyy yrityksiä, jotka uskovat omaan tekemiseen ja valmistavat laadukkaita tuotteita vieden niitä ympäri maailmaa. Paikallinen yhteistyö puolestaan mahdollistaa sen, että tavaraa ei tarvitse tuoda Kiinasta, kun lähellä on tehtaita, jotka pystyvät toimittamaan tarvittavia tuotteita.


Kierrätysmateriaali läpäisi testit kirkkaasti


Sievin ammattijalkineiden kärkikovikkeen materiaali vaihdettiin Liedeksen ehdotuksesta kierrätysmuovista tehtyyn materiaaliin. Materiaaliksi valikoitui Fortum Circo -kierrätysmuovi. Sievi lähti testaamaan materiaalia ennen käyttöönottoa, koska ammattijalkineilla on kovat laatuvaatimukset ja niiden täytyy kestää erilaisissa olosuhteissa. Ammattijalkineiden kärkikovike toimii samaan tapaan kuin turvakenkien alumiinikärki.

Materiaalia testattiin vuoden ajan ennen sen käyttöönottoa, jotta kestävyys voitiin varmistaa erilaisissa olosuhteissa. Materiaali altistettiin muun muassa kovalle puristukselle ja pakkaselle. Priotecin valmistama kärkikovike läpäisi kaikki testit kirkkaasti.

Sievin testausmenetelmiin voi tutustua täällä.

Kuluneen vuoden aikana kokemukset kierrätysmateriaalista ovat olleet positiivisia.

– Tuote on toiminut hyvin ja asiakkailta olemme saaneet pelkästään positiivista palautetta, Sinikka Jokinen kertoo.

Jaa julkaisu verkostollesi


<< Palaa uutisiin

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää