Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Pisaravisiiri tehtiin nopealla aikataululla helpottamaan sairaanhoitoa Pisaravisiiri tehtiin nopealla aikataululla helpottamaan sairaanhoitoa

Pisaravisiiri tehtiin nopealla aikataululla helpottamaan sairaanhoitoa

19.05.2020

Pisaravisiiri tehtiin nopealla aikataululla helpottamaan sairaanhoitoa
Uusi pisaravisiiri ammattilaiskäyttöön.
Priotec Oy on julkaissut uuden pisaravisiirin markkinoille, joka on suunniteltu ammattilaisten käyttöön. Yhteistyössä Buorre Oy:n kanssa kehitetyn pisaravisiirin ergonominen muoto, helppokäyttöisyys ja nerokas kiinnitys ovat saaneet hyvää palautetta sairaanhoidon ammattilaisilta.

Vaihdettavan visiirin materiaalien paksuudet ovat tällä hetkellä 0,6mm ja 0,4mm ja tuote soveltuu hyvin sekä ulko- että sisäkäyttöön. Tuote on CE merkitty.
- Halusimme turvata Keski-Pohjanmaan alueen hoitoyksiköiden tarpeet suojavisiirien suhteen ja siksi aloimme valmistaa tätä haluttua tuotetta, kertoo Mika Liedes Priotec Oy:stä.

Lue pisaravisiirin tarkemmat tiedot esitteestämme.

Jaa julkaisu verkostollesi


<< Palaa uutisiin

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää