Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Ettonet ja Priotec tarjoavat apuvälineitä arjen helpottamiseksi Ettonet ja Priotec tarjoavat apuvälineitä arjen helpottamiseksi

Ettonet ja Priotec tarjoavat apuvälineitä arjen helpottamiseksi

18.06.2024

Ettonet ja Priotec tarjoavat apuvälineitä arjen helpottamiseksi
Ettonetin Toimitusjohtaja Sanna Lampisen mukaan Priot-tuoteperheen avaamisen apuvälineet ovat tärkeä lisä Ettonetin valikoimaan.
Ettonet haluaa helpottaa erityisesti senioreiden arkea erilaisilla apuvälineillä ja terveyttä tukevilla tuotteilla. Yrityksen valikoimaa täydentävät Priot-tuoteperheen avaamisen apuvälineet, joiden avulla keittiön purkit, pullot ja purnukat avautuvat käden käänteessä. Kotimaisuus ja luotettavuus olivat tärkeitä arvoja, kun yhteistyökumppaniksi valikoitui juuri Priotec.
Toimitusjohtaja Sanna Lampinen on yksi Ettonetin omistajista. Hän osti kumppaneidensa kanssa yrityksen vuonna 2017 alkuperäisten omistajien jäädessä eläkkeelle.
Uudet omistajat ovat saaneet yrityksen liikevaihdon kovaan nousuun myymäläverkoston kasvattamisen myötä. Yhdestä myymälästä on tullut kuusi myymälää ja verkkokauppa. Seitsemäs myymälä on tarkoitus avata tänä vuonna.

Suuren ikäpolven vanhetessa arjen apuvälineiden tarve lisääntyy.

— Suurin haaste meillä on herättää ihmisten tietoisuus tuotevalikoimasta ja meidän olemassaolostamme, Lampinen kertoo.

Toimitusjohtajan mukaan nimenomaan kuluttajille suunnattuja apuvälinemyymälöitä on Suomessa todella vähän ja Ettonet haluaakin laajentaa myymäläverkostoa, koska henkilökohtaiselle palvelulle on tarvetta.

— Meillä on paljon sellaisia tuotteita, joiden olemassaolosta asiakkaat eivät edes tiedä. Myymälöissä myyjät pystyvät esittelemään tuotteita ja auttamaan asiakkaita löytämään parhaat ratkaisut arjen helpottamiseen, Lampinen kertoo.Tuparilahja johti Priotecin jäljille


Hauskana sattumana Priotecin tuotteisiin johtanut yhteys alkoi tupaantuliaislahjaksi saadusta kannen avaajasta.

— Omaan kotiin vuosia sitten muutettuani sain lahjaksi Priot-tuoteperheeseen kuuluvan Strong kannen avaajan saatesanoilla: ”kyllähän jokaisessa kodissa täytyy yksi vahva mies olla”, Lampinen nauraa.

Vuosia myöhemmin Lampinen muisti tuotteen, etsi Priotecin yhteystiedot ja otti yhteyttä toimitusjohtaja Mika Liedekseen.

— Asiat etenivät tosi nopeasti sen jälkeen, kun otin Prioteciin yhteyttä ja nyt Priot-tuotteet ovat ostettavissa jo verkkokaupasta sekä myymälöistä. Priotec täytti kriteerimme luotettavasta ja vieläpä kotimaisesta toimijasta.

Priot-tuotteet ovat saatavilla Ettonetin valikoimassa, sekä verkkokaupassa että myymälöissä.


Keittiön ja ruoanlaiton apuvälineet ovat tärkeä osa Ettonetin valikoimaa, joten Priot-tuoteperheen laadukkaat apuvälineet soveltuvat valikoimaan erinomaisesti.

— Esimerkiksi nivelrikosta kärsivälle purkin tai pullon avaaminen on haastavaa. Näin ei tarvitse tinkiä ruokavaliossa, vaan kaupasta voi ostaa kaikkia haluamiaan tuotteita, kun kotona odottaa avaamisen apuvälineet, Sanna Lampinen kertoo.


Arjen apuvälineet ylläpitävät toimintakykyä


Ettonetin tuotevalikoima on laaja aina kalusteista kivunhoitoon sekä liikkumista tukeviin apuvälineisiin. Myydyimpiä tuotteita ovat rollaattorit, vetolaukut ja kiristämättömät sukat. Avaajia myydään määrällisesti paljon.

Suomessa markettien hyllyiltä ei löydy kovinkaan paljon arjen apuvälineitä ja tuotteiden tunnettuuden kanssa on vielä työsarkaa.

— Täällä on pitkään totuttu siihen, että apuvälineitä saadaan lainaamosta ilmaiseksi käyttöön. Apuvälineitä kannattaisi kuitenkin hankkia matalalla kynnyksellä heti, jos huomaa jonkin asian olevan itselle vähän vaikeampi, Sanna Lampinen kertoo.

Apuvälinemarkkinoita sävyttää myös negatiiviset asenteet apuvälineitä kohtaan. Apuvälineiden hankinta voidaan kokea jopa nolona ja hankintaa pitkitetään viimeiseen asti.

— Ennemminkin pitäisi ajatella, että terveyden kannalta on tärkeää ylläpitää liikkumista, toimintakykyä ja monipuolista syömistä. Onkin ollut mukava saada myymälöissämme asiakkailta palautetta, että tämähän on kuin eläkeläisten karkkikauppa, Lampinen sanoo.

Sanna Lampinen on tyytyväinen yhteistyöhön Priotecin kanssa.

— Asiat ovat Priotecin kanssa edenneet nopeasti, tehokkaasti ja juuri siten kuin on sovittu. Toki myynnin kanssa olemme aivan alkuvaiheessa, mutta on mielenkiintoista nähdä, miten Priot-tuotteiden myynti alkaa meillä pyörimään. Tästä eteenpäin pallo onkin sitten meillä, Lampinen kiteyttää.

Jaa julkaisu verkostollesi


<< Palaa uutisiin

Vahvuutemme

Varastointi ja nopea toimitus

Seuraamme varaston saldoja, jotta asiakkaalla on sovittu määrä muovituotteita varastossa. Tarvittaessa hoidamme muoviosat 24 tunnin kuluessa asiakkaalle.
Lue lisää

Henkilökohtainen palvelu

Kehitämme muovituotteet aina ideasta lähtien yhteistyössä asiakkaan kanssa. Räätälöimme myös muovituotannon asiakkaan tarpeen mukaan.
Lue lisää

Sujuva
tuotantoketju

Muoviosien tuotantomme toimii hyödyntäen puskurivarastoja, mutta myös nopea toimitus onnistuu, sillä käytössämme on kymmeniä ruiskupuristuskoneita.
Lue lisää

Tasalaatuiset
tuotteet

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus ja koko tuotantoketjusta huolehtiminen takaa laadukkaat ja tasalaatuiset tuotteet.
Lue lisää